Παρασκευή 19 Ιουλίου 2024

15ος Ποδηλατικός Περίπατος "Γεώργιος Λιούντρης"

 100 ηρωικοί ποδηλάτες μικροί και μεγάλοι, (πέρυσι είχαν γραφτεί 300) συμμετείχαν σήμερα στον 15ο Ποδηλατικό Περίπατο Γεώργιος Λιούντρης με δύσκολες καιρικές συνθήκες λόγω του καύσωνα! Το Δ.Σ της Νέας Διάπλασης ευχαριστεί όλους τους χορηγούς και τους υποστηρικτές μας: Το Αστυνομικό Τμήμα Βραχατίου, για τα μέτρα τάξης και το απιθανο πλήρωμα του περιπολικού που μας βοήθησε, την Ιατρό του Αγώνα, Αρετή Λάγιου και τη Γωγώ Αγγέλαινα, τους εθελοντές προπομπούς με τις μηχανές τοσο τους συμβούλους του Δήμο Βέλου Βόχας (βικυ μπαχταλια Dimitris Savvidis Kostas Farmakis Βικυ Λυρα Despina Prinia Giannis Giannakopoulos σας ευχαριστούμε όλους) γιατί βοήθησαν πολύ, αλλά και τα μέλη του συλλόγου που ακολούθησαν με το αγροτικό και τις μηχανές.( George Kexris Θεόδωρος Τάτσιος Ilia Xatzikirli Αργύρης Χασαπάκης). Ευχαριστούμε την Κάβα Φασιλή -Κατσαρού, καθώς και το Δήμο μας, που θα πρόσφεραν νερά και χυμούς, τον παιδότοπο «Μαγικό Βυθό» για το κερασμα των παιδιών των μικρών τμημάτων του συλλόγου μας, τον Μέγα Αλέξανδρο Βραχατίου και το κατάστημα ποδηλάτων του κ.Κεχαγιά που πρόσφεραν ποδηλατικά κράνη και τέλος την οικογένεια του αείμνηστου Γεώργιου Λιούντρη Panos Liountris που πρόσφερε για άλλη μια φορά, ένα ποδήλατο, καθώς και τη ΓΝΩΜΗ Πολιτών για την χορηγία επικοινωνίας. Επίσης ευχαρσιτούμε τον Γιώργο Καλλιανιώτη για την ηχοληψία, με τα μηχανήματα της Νέας Διάπλασης και τα μέλη του Δ.Σ για την γραμματιακή υποστήριξη. Ευχαρσιτούμε και την Δήμητρα Δαμόκα και την ψησταριά Γεύση " που μας έδωσε ρεύμα για τη ηχητικά μας μηχανήματα!

Τιμή μας , η συμμετοχή του κ. Kostas Maragkakis Δημάρχου Νίκαιας Πειραιά & Αγίου Ιωάννη Ρέντη μαζί με παρέα φίλων παραθεριστών στην περιοχή μας! Επίσης σημαντική συμμετοχή είχε και η Στιμάγκα! Fanis Koliniatis
Τέλος ευχαριστούμε όλους εσάς που συμμετείχατε σε έναν όμορφο και ασφαλή αγώνα και που τόσα χρόνια στηρίζετε και ζωντανεύετε όλες μας τις εκδηλώσεις! Καλό καλοκαίρι σε όλους και ευχόμαστε του χρόνου να γίνει σε καλύτερες συνθήκες με περισσότερο κόσμο!!!