Τρίτη 10 Ιανουαρίου 2017

«ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» – ΤΙΤΛΟΙ ΤΕΛΟΥΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣH Νέα Διάπλαση ενημερώνει το θεατρικό κοινό της που συνεχώς ερωτά, ότι δεν πρόκειται να γίνουν άλλες θεατρικές παραστάσεις με το έργο «ΦΟΝ ΔΗΜΗΤΡΑΚΗΣ» του Δ. Ψαθά κατά τη διάρκεια του φετινού θεατρικού χειμώνα. Στον προγραμματισμό μας υπάρχει η πρόθεση η παράσταση αυτή να ξαναπαιχτεί τον επόμενο Οκτώβρη αν όλα τα μέλη της ομάδας μπορούν.
Η παράσταση αυτή γνώρισε την απόλυτη αποδοχή από το κοινό της Κορινθίας και άλλαξε την μορφή του θεάτρου μας!!!Αν και είναι μεγάλη η αγάπη μας για το έργο αυτό, για μας πάντα οι υποχρεώσεις των μελών της ομάδας ήταν πάνω από τα πρέπει του συλλόγου. Είναι το τρίτο έργο που αφήνουμε με γεμάτη αίθουσα και με πολλούς φίλους να μας πιέζουν να παίξουμε κι άλλο!!!
Ως μέλη του Δ.Σ της Nέας Διάπλασης μόνο πολλά ευχαριστώ μπορούμε να πούμε στους ερασιτέχνες ηθοποιούς του συλλόγου και σε όλους τους συντελεστές και τους υποστηρικτές που δούλεψαν με εθελοντισμό ώστε να ζήσουμε όλοι μαζί όμορφες στιγμές!!! Σύντομα θα είμαστε σε θέση να σας ανακοινώσουμε τις νέες θεατρικές μας περιπέτειες!!!
Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη σας και την στήριξή σας!!!