Παρασκευή 20 Απριλίου 2018

ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ...ΝΕΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ...ΜΕ ΤΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ!!!



Γιάννης Μπάρτζης: Θερμά συγχαρητήρια σε όλες κι όλους σας εκεί στο μικρό Θέατρο στο Μπολάτι, που κρατάτε ψηλά τη σημαία της αισιοδοξίας, με τόσα ωραία παιδιά, αγόρια και κορίτσια, σε υπέροχες στιγμές Τέχνης. Αυτή η Ελλάδα μας εκπροσωπεί, αυτή την Ελλάδα λατρεύουμε. Πρωτοπορείτε! Μπράβο σας!
Βικυ Γιαννακουλια: Ομολογώ πως δάκρυσα Ήσαν όλοι υπέροχοι.Πολύ ωραία παράσταση
Ρένα Μάστορη: .ενα εξαιρετικό,νοσταλγικό, μουσικοθεατρικό αφιέρωμα στον Μιχάλη Σουγιουλ,την μουσική του αλλά και σε μια ολοκληρη γενιά μιας αλλοτινής Ελλάδας. Και ολα αυτα ιδωμένα και δοσμένα μέσα από νεανικά πρόσωπα και φωνές,το χθες που συναντά το σήμερα… Μια υπέροχη αντίθεση!Θερμά συγχαρητήρια σε όλους!!! Ευχαριστούμε Νέα Διάπλαση,κάθε χρόνο και καλύτερη!!!
κ.Καλλίρη: Μια καταπληκτική παραστάτη απο την ΝΕΑ ΔΙΑΠΛΑΣΗ….Ας ερχόσουν για λίγο …..τα λόγια περιττά …Συγχαρητήρια !!!!!
Νικηφόρος Σαλκιτζόγλου: Ολοψυχα συγχαρητηρια Περιμενω να ξαναπαιχτει για να ερθουν ολοι οι φιλοι μου.
 
Σ τεργιόπουλος Λεωνίδας: Μία από τις ωραιότερες παραστάσεις που έχουμε δει τελευταία.
Θαυμασμός, συγκίνηση, νοσταλγία… όμορφα αισθήματα.
Πολλά Συγχαρητήρια σε όλους τους συντελεστές,
τον Άρη, τη Μαρία και τους μουσικούς και κυρίως στη Γλυκύτατη παρέα των νέων παιδιών που την υλοποίησαν!!!
 
Βαγγέλης Διαπούλης: φίλε μου καλέ δεν έχω λόγια να περιγράψω πως ένοιωσα απόψε χαρά λύπη γέλιο και κλάμα…. Ο καθένας το βιώνει μόνος του… και γω λόγω της καταγωγής των παππούδων από την Πόλη με άγγιξε λίγο παραπάνω η όλη παράσταση 
 16 Απριλίου στις 12:53 π.μ.Θερμά συγχαρητήρια σε όλες κι όλους σας εκεί στο μικρό Θεατρο στο Μπολάτι, που κρατάτε ψηλά τη σημαία της αισιοδοξίας, με τόσα ωραία παιδιά, αγόρια και κορίτσια, σε υπέροχες στιγμές Τέχνης. Αυτή η Ελλάδα μας εκπροσωπεί, αυτή την Ελλάδα λατρεύουμε. Πρωτοπορείτε! Μπράβο σας!