Πέμπτη, 25 Δεκεμβρίου 2014

ΜΕ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ Η ΒΙΒΛΙΟΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΣ ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΛΑΤΙ!!!

Φίλοι του Μπολατίου... υποκλίνομαι στη δουλειά τους, στο μεράκι τους και στη διάθεση για δημιουργία.
Επισκέπτομαι συχνά τον θεατρικό τους χώρο, ένα χώρο που αποπνέει αύρα δημιουργικότητας. Μια χούφτα άνθρωποι που αγαπούν την τέχνη με μπροστάρη τον Δάσκαλο κ Δ/ντή του ΑΕΠ δημ. σχολείου Βραχατίου, Μπαμπη Ανδρικόπουλο, έχουν καταφέρει τα τελευταία 7 χρόνια να μετατρέψουν μια παλιά αποθήκη σε πολιτιστικό κέντρο.
Ο χώρος τους μια κυψέλη δημιουργίας θεατρικών παραστάσεων για μικρούς και μεγάλους. Πέρυσι οι μαθητές του σχολείου, που αποτελούν και το φυτώριο της ΝΕΑΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ, δούλεψαν τη Γερακίνα. Πρόσφατα ανέβασαν τις ΕΚΚΛΗΣΙΑΖΟΥΣΕΣ με το εφηβικό τμήμα.
Φέτος εμπνεύστηκαν από τον Κάλι Καλ και παρουσίασαν το βιβλίο μουσικά και όχι μόνο στον πολύ ζεστό χώρο τους το βραδάκι της Τετάρτης 17 του Δεκέμβρη. Στα πλήκτρα και στη δ/νση της χορωδίας η καθ. μουσικής η ταλαντούχα Μαρία Γερολύμου με 40 μαθητές και μαθήτριες. Στην παρουσίαση του βιβλίου οι δασκάλες Σπυριδούλα Βουρβοπούλου και Βάσω Παπαγεωργίου. Το σκηνικό ήταν γεμάτο από δημιουργίες των μαθητών με αφορμή τη συνάντησή τους με το βιβλίο.
Ευχαριστώ την καλικατζαρίνα Μαρία Αγγελακοπούλου που ζωντάνεψε σελίδες του βιβλίου και παρέσυρε τα παιδιά σε ένα τρελό ταξίδι στις περιπέτειες του Κάλι Καλ.
Μου έκαναν ένα πολύ μεγάλο δώρο όλοι τους και τους ευχαριστώ. Είναι υπέροχο να μπορείς να εμπνέεις τους ανθρώπους γύρω σου και να ανταποδίδεις όσα κάνουν για σένα.
Ευχαριστώ για το βίντεο της εκδήλωσης που αναρτήθηκε στη You Tube στην ηλεκτρονική δ/νση: https://www.youtube.com/watch?v=2PkepEUhL8E
Εκεί ήταν και το βιβλιοπωλείο ΜΠΙΤΣΑΚΟΥ με τα @γαπουλίνια μου.
Τους περιμένω πάλι στην γοητευτική Νωνάκριδα και στην λίμνη Τσιβλού για μία ξενάγηση στην ιστορία του τόπου μου μοναδική... ξέρουν αυτοί!