Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Η ΣΥΝΑΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ΣΤΙΣ 4 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΜΠΟΛΑΤΙ

Το κείμενο που ακολουθεί είναι από ένα νέο και δραστήριο σύλλογο από το γειτονικό μας Βέλο...λέγεται Ομάδες Ενεργοποίησης Συλλογικότητας Βέλου Κορινθίας και τους ευχαριστούμε για τα καλά τους λόγια...δείχνει δε απόλυτα το κλίμα της μουσικής αυτής βραδιάς...που ίσως ήταν η καλύτερη έως τώρα στο Μπολάτι

Την  Κυριακή 4/5/2014 στον χώρο της "Νέας Διάπλασης" Μπολατίου πραγματοποιήθηκε μια εξαιρετική μουσική εκδήλωση με την ΠΑΙΔΙΚΗ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ, υπό την Διεύθυνση της Μαρίας Γερολύμου και την συμμετοχή των: Θεοδωρή Σκόνδρα, Νίκου Φραγκάκη, Γιάννη Μπούρα, Άρη Σταύρου, Κώστα Μητροπανόπουλου, Κώστα Πανουργιά και του Μουσικού τμήματος της Νέας Διάπλασης.
Η Παιδική Χορωδία του Δημοτικού Σχολείου Βραχαρίου παρουσίασε το πρόγραμμα με το οποίο κατά τον περασμένο Μάρτη συμμετείχε στον Πανελλαδικό Μουσικό διαγωνισμό της Καρδίτσας, όπου και διακρίθηκε. Αποτέλεσμα της διάκρισής τους αυτής ήταν να προταθούν να συμμετάσχουν στον Πανευρωπαϊκό Διαγωνισμό για παιδικές-σχολικές χορωδίες που θα πραγματοποιηθεί στις 15 Μαίου στην γειτονική μας Ιταλία.
Ευχαριστούμε ολόθερμα τον πολιτιστικό σύλλογο Μπολατίου Νέα Διάπλαση και τα παιδιά της χορωδίας του δημοτικού σχολείου Βραχατίου για την υπέροχη βραδιά που μας χάρισαν και τους ευχόμαστε ολόψυχα Καλή επιτυχία στην Ιταλία. Οι ευχές μας θα σας συντροφεύουν! 


ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΔΙΟΡΓΑΝΩΤΕΣ  ΤΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ...ΤΟ ΔΗΜΟ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ ...ΤΟ ΜΕΓΑ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΒΡΑΧΑΤΙΟΥ....ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΟΥΣΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΑΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΩΣ ΓΙΑ  ΝΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ!!!