Δευτέρα 20 Μαΐου 2013

ME THN ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΑΚΗ ΦΑΡΑΖΗ ΣΤΟ ΜΠΟΛΑΤΙ


ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΙΘΑΝΗ ΑΡΛΕΤΑ ...Ο ΤΑΚΗΣ ΦΑΡΑΖΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΛΛΗ ΠΑΣΠΑΛΑ ΜΑΣ ΧΑΡΙΣΑΝ ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΟΜΟΡΦΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΣΤΙΣ 18 ΚΑΙ 19 ΜΑΪΟΥ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΜΠΟΛΑΤΙΟΥ!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΤΗΡΙΞΑΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ!!!


ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ "ΓΝΩΜΗΣ ΠΟΛΙΤΩΝ"
Δύο μοναδικές βραδιές έζησαν όσοι βρέθηκαν στον Πολιτιστικό Χώρο της Νέας Διάπλαση στο Μπολάτι. Η Έλλη Πασπαλά με την καταπληκτική αισθαντική φωνή της και ο Τάκης Φαραζής με το μοναδικό χορό των δακτύλων του στα πλήκτρα, μετέφεραν τους παρευρισκόμενους σε μαγικές γειτονιές, ήχων και αισθήσεων, εκεί όπου κρύβεται η μαγεία της τέχνης, της μουσικής, του Κόσμου.
Η μοναδική Έλλη Πασπαλά κουβαλώντας τη μαγεία της μελωδίας στον ήχο και το “φως” που απέπνεε η φωνή της,  ερμήνευσε με μοναδική μαεστρία μια ποικιλία τραγουδιών, οδηγώντας τους θεατές σε ένα ταξίδι μυστηριακό γεμάτο νότες, υφαίνοντας με κρυστάλλινους ήχους το λιτό σκηνικό και την ιδιαίτερη ατμόσφαιρα του Πολιτιστικού Κέντρου Μπολατίου.
Ο Τάκης Φαραζής χορεύοντας πάνω στα πλήκτρα τους πολυδιάστατους ρυθμούς των μοναδικών μουσικών γέμισε το χώρο με ένταση, συναίσθημα και νοσταλγία.
Ιδιαίτερη στιγμή, το Σάββατο το βράδυ, η έκπληξη στην Έλλη Πασπαλά με μία γλυκιά τούρτα αφού η σπουδαία ερμηνεύτρια είχε τα γενέθλιά της.
Με μοναδική ευχή μας τέτοιες όμορφες βραδιές να επαναληφθούν, ευχαριστούμε τη Νέα Διάπλαση για τα μοναδικά μουσικά και θεατρικά ταξίδια που μας προσφέρει κι ελπίζουμε να αγκαλιάσουν όλοι αυτό το μοναδικό λουλούδι πολιτισμού που ανθίζει στο Μπολάτι!
ΓΝΩΜΗ ΠΟΛΙΤΩΝ