ΒΙΝΤΕΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΙΑΠΛΑΣΗΣ

Loading...

Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2011

9η ΛΑΜΠΑΔΗΔΡΟΜΙΑ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣΗ «Νέα Διάπλαση πραγματοποίησε μια ξεχωριστή εκδήλωση υποδοχής της «Φλόγας της Αγάπης» στα πλαίσια της 9ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας Εθελοντών Αιμοδοτών στην οποία συμμετείχε και η Τράπεζα Αίματος της Νέας Διάπλασης Μπολατίου την Κυριακή 9 Οκτωβρίου στο Μπολάτι.

Εκεί πραγματοποιήθηκε η τελετή αφής της φλόγας. Την εκδήλωση χαιρέτησε ο Δήμαρχος κ.Αννίβας Παπακυριάκου και ο Πρόεδρος της Νέας Διάπλασης κ.Θάνος Καλαντζής και ακολούθησαν ομιλίες για την αιμοδοσία από την υπεύθυνη αιμοδοσίας κ.Γωγώ Αγγέλαινα, τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας ομοσπονδίας εθελοντών αιμοδοτών κ.Χρήστο Πρωτόπαππα και την υπεύθυνη αιμοδοτικών δράσεων του Νοσοκομείου Κορίνθου κ.Αγγελική Στάμου και τον κ.Κίνα εκπρόσωπο της τράπεζας αίματος των Εξαμιλίων και τον πρόεδρο του Μπολατίου κ.Δημήτριο Μπέζο.

Ακολούθησε η βράβευση εθελοντών αιμοδοτών της Τράπεζάς μας. Στη συνέχεια το παιδικό τμήμα του χορευτικού και λαογραφικού συλλόγου Στιμάγκας «Θύαμις» και το εφηβικό τμήμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου Βραχατίου προσέφεραν ένα όμορφο παραδοσιακό εορταστικό πρόγραμμα.

Στη συνέχεια η λαμπαδηδρομία ξεκίνησε με μικρούς αθλητές του Μεγάλου Αλεξάνδρου και του ΓΑΣ Παμβοχαϊκού έως τα όρια του Βραχατίου και από εκεί τα μέλη της Ποδηλατικκής ομάδας του Παμβοχαϊκού και ποδηλάτες μέλη της Νέας Διάπλασης, μετέφεραν τη φλόγα στα άλλα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου μας, όπου έλαβαν θετικά σχόλια καθώς μοίραζαν ενημερωτικό υλικό για την αιμοδοσία.

Η Νέα Διάπλαση ευχαριστεί όλους όσους συμμετείχαν και ιδιαίτερα τους συλλόγους που με τη συμμετοχή τους έδωσαν το δικό τους χρώμα στην εκδήλωσή μας και έκαναν το μήνυμα της αιμοδοσίας ακόμα πιο δυνατό και το έφεραν κοντά στα παιδιά που είναι οι ελπίδες μας για ένα καλύτερο μέλλον.

Η εκδήλωση κρίνεται ως απόλυτα επιτυχημένη …και σας περιμένουμε όλους στη νέα αιμοληψία της Νέας Διάπλασης τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου το απόγευμα στο εντευκτήριο του Ιερού Ναού του Αγίου Γεωργίου Μπολατίου…να μη λήξει κανείς!!!